Begynderkursus 2017

Er du interesseret i at komme tættere på naturen, og kunne du tænke dig at vide noget mere om biavl, så er det muligt at komme på kursus i pasning og pleje af bier.

Der opstartes kursus i skolebigården, på Stadevej 48 i Brønderslev, tirsdag d. 7. marts 2017 kl. 18:30 og de efterfølgende seks tirsdage kl. 18:30. Herefter er der klubaften i skolebigården hver onsdag kl. 19:00.

Kurset vil foregå i skolebigården med teori. Hvis vejret tillader det, vil vi også kigge til i bistaderne (der er dragter m/slør og handsker til rådighed).

Efter begynderkurset kan du, blive medlem af Biavlerforeningen og komme i skolebigården om onsdagen, hvor vi udfører de ting der kræves i pasning af bier. Så er du rustet, så du kan gå hjem og udføre det hos evt. egne bier.

Vi vil forsøge at der står en mentor til rådighed for hver nybegynder, så du ikke står alene med opgaverne. Der arbejdes med bierne i skolebigården hver onsdag aften kl. 19 sommeren over, ALLE er velkommen – så mød op. Er du i tvivl om bier er noget for dig, så kom og bliv indviet i biernes forunderlige verden.

Kurset består af:

  • Matrialelære
  • Anatomi
  • Lovgivning
  • Bisygdomme

Kursusafgift kr. 400,00

Du er også velkommen til besøge os en aften, hvis du gerne vil se hvordan et bisamfund er opbygget.

Yderliger oplysninger:

Tilmelding eller spørgsmål vedr. begynderkursus kan ske ved at udflylde nedstående

Kontaktformular eller ved at ringe til Jan Bønlykke Sørensen tlf 21723347 (formand].

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er interreseret i at deltage i kurset.

På gensyn.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Der er lukket for kommentarer.